Musici

Ensemble d’Ailleurs bestaat uit een ingespeelde ‘pool’ van met het repertoire en met elkaar vertrouwde musici die we kunnen benaderen voor een optreden. Momenteel bestaat de pool uit twaalf musici. De meesten woonachtig in Amsterdam. Hieronder een korte introductie van ieder orkestlid:

Delen: Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone
Rudolf Nottrot

Rudolf Nottrot

Rudolf is een onafhankelijk musicus die zich graag op verschillende muzikale terreinen begeeft. Hij speelde in vele muziek-theaterproducties, o.a. bij het Werktheater en Krisztina de Châtel. Ook heeft hij ruime ervaring met filmmuziek.
Iris van de Laar

Iris van de Laar

Tijdens en na haar studie aan het Conservatorium in Amsterdam heeft zij kamermuziekcursussen gevolgd, onder meer in Hongarije. Iris speelt regelmatig bij diverse orkesten, waaronder het Concertgebouworkest en kamermuziekensembles.
Sanne van Willenswaard

Sanne van Willenswaard

Sanne heeft haar leerschool in de harmonie, in het zuiden van Nederland. Voor haar studie aan de HKU verhuisde ze naar Utrecht en Amsterdam, waar ze is gaan spelen in theaterproducties en in het straatorkest Toeters en Bellen.
Tommie Freke

Tommie Freke

Na zijn opleiding aan het Sweelinck conservatorium werkte hij als componist en musicus voor Dogtroep. Vele (theater)gezelschappen volgden, evenals een eigen workshop-methode. Zijn grondgedachte: met de juiste intentie kan alles en iedereen muziek zijn.
Dominique Zwartelé

Dominique Zwartelé

Als (bas)klarinettist, opgeleid aan het Koninklijk Conservatorium, speelt Dominique bij verschillende orkesten. Muziektheater maakte ze met o.a. Het Filiaal. Naast haar huidige studie aan de Gerrit Rietveld Academie is zij klarinetdocent.
Joke van der Helm

Joke van der Helm

Joke is fanfaremuzikant van huis uit. Tegenwoordig speelt ze het liefst buiten op straat. En dat doet ze dan ook, in diverse groepen en (straat)orkesten waaronder Toeters en Bellen uit Amsterdam.
Oliver Emmitt

Oliver Emmitt

Oliver studeerde trombone in Nieuw Zeeland en tourde ondermeer met de Batucada Sound Machine. Hij verhuisde naar Amsterdam om aan het conservatorium zijn master degree te halen. Naast z'n studie is hij o.a. lead/solist bij diverse big bands.
Eric Roelofsen

Eric Roelofsen

Dirigent van een aantal korpsen en blaasorkesten. Eric is docent trombone en speelt in diverse bands, waaronder de klezmerband Di Gojim. Hij is ook een veelgevraagd sessie-muzikant.
Axel Schappert

Axel Schappert

Axel is muzikaal opgegroeid in de bigbandwereld. Tegenwoordig speelt hij onder meer in de Konselleck Bigband, het Tetzepi Bigtet en de groep Atanga Boom. Daarnaast is hij als docent trombone en tuba verbonden aan het Muziekpakhuis in Amsterdam.
Martin vander Veen

Martin vander Veen

Opgeleid tot filmmaker via de kunstacademie en (autodidactisch) muzikant die van kinds af aan vooral met de piano speelt. Al kan hij het trommelen niet laten. Vaak ziet hij ook niet bijster veel verschil tussen piano en percussie.
Meespelen?

Meespelen?

Ben je musicus en heb je interesse om mee te spelen in Ensemble d'Ailleurs? Check dan onderaan op de contactpagina de eventueel beschikbare vacatures.